La comanda de Quèviure és una comanda que es fa cada X mesos. Quèviure envia cada setmana la seva oferta de productes renovada amb modificacions de preu i disponibilitat de productes. Ens arriba a través d'un full de càlcul en format excel que, en el moment d'escriure aquest document el desembre del 2023 incorporar gairebé 1000 referències. Per a facilitar el procés hem preparat un full al nostre drive que permet preparar la nostra comanda seguint aquests passos:

 1. Preparar llista de productes. Obrirem a l'Excel que ens envia Quèviure i eliminarem productes que tinguem clar que no farem comanda. 

 2. Preparar document de Google Drive. Anirem al Google Drive de Ridorta i a Comandes->Queviure trobarem un arxiu anomenat Quèviure Plantilla 2024, en farem una còpia i l'anomenarem substituint Plantilla pel més en el que es farà la comanda. Recordeu que si esteu registrats amb el vostre usuari de Google és important que atribuir-ho la propietat d'aquest nou arxiu el compte d'arribar-te perquè quedi registrat correctament.  Per a fer això heu d'anar a 'Comparteix…' i a les opcions transferir la propietat a Info Ridorta.

   


  Copiarem l'interval de cel·les del document de Quèviure des de l'A10 (la primera que hi ha a sota del nom de les columnes)  fins la  Mx (essent x la darrera fila amb producte de l'exel. 


  Obrirem la pestanya Full comanda Quèviure de l'arxiu del nostre Drive i substituirem totes les files que calgui des de cel·la A4 fins a la (Mx-6) amb les cel·les de l'arxiu de Quèviure. (potser tarda una mica perquè som moltes files). En cas que hi hagi menys línies de producte que els que hi ha a la plantilla, eliminar les que no siguin d'aquesta comanda.

 3. Comprovar que la a pestanya Comanda es veu tot correctament. Les columnes són les següents:

  1. Categoria (Ve de Quèviure)

  2. Producte (Ve de Quèviure)

  3. Proveïdor (Ve de Quèviure)

  4. Orígen (Ve de Quèviure)

  5. Unitats per caixa (Ve de Quèviure)

  6. Preu per unitat sense recàrrec. Es calcula amb Preu cost Quèviure+  IVA + marge de Ridorta.  El marge de Ridorta es pot modificar a la cel·la F3 de la pestanya Càlculs

  7. Preu per unitat amb recàrrec. Es calcula amb Preu cost Quèviure +  IVA + Recàrrec Quèviure + marge de Ridorta.  El Recàrrec de Quèviure es pot modificar a la cel·la D3 de la pestanya Càlculs

  8. Columnes a omplir pels nuclis amb les quantitat desitjades.

  9. TOTAL NUCLIS. Acumula les unitats de tots els nuclis

  10. Estoc. quantitats a afegir per a venda en estoc a Ridorta

  11. Total Comanda. Suma les dues anteriors

  12. Amb recàrrec. Si la quantitat comanda és inferior a les unitats per caixa i superior a 0 el valor caviarà a Sí i el preu de la comanda es calcula amb el preu unitari amb recàrrec. En cas contrari serà 'No' i el preu es calcula amb el preu unitari sense recàrrec 

 4. Compartir al grup de correu la comanda amb permís d'edició.

 5. Modificar els permisos de la comanda. Una vegada el període per a fer comanda, cal modificar els permisos del grup de correu a Comentaris per a assegurar-se que no es fan modificacions una vegada enviem la comanda a Quèviure. 

 6. Traspassar els totals de la comanda a Quèviure.

Vistes
1 Visualitzacions totals
1 Vistes de membres
0 Vistes públiques
Accions
0 M'agrada
0 No m'agrada
0 Comentaris
Compartir a les xarxes socials
Compartir enllaç
Compartir per correu

Si us plau iniciar sessió per compartir-ho webpage per correu electrònic.

Classificació
0 0